Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

een breed netwerk

Door ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om de zoekopdracht naar uw auto snel en grondig te volbrengen. Aangezien wij inmiddels al meer dan 43 jaar actief zijn in de autobranche, hebben wij warme relaties met veel collega-autobedrijven in binnen- en buitenland. Levert onze zoekopdracht in Nederland niet de door u gewenste auto op, dan zoeken wij uw auto gewoon in het buitenland. Opvolgend dragen wij zorg voor het gehele importproces en wordt uw nieuwe auto door ons op een Nederlands kenteken afgeleverd. Als vanzelfsprekend inclusief garantie.

Content Image 2

plaats een zoekopdracht

Wanneer u een zoekopdracht voor een auto bij Regie Auto’s plaatst, dan zal één van onze verkoopadviseurs contact met u opnemen voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij uw volledige pakket aan eisen en wensen opnemen en maken wij direct een inschatting van de haalbaarheid van uw zoekopdracht en de te verwachten kosten.

Indien u zich kunt vinden in de door ons verzorgde inschatting, dan gaan wij voor u aan het werk. Binnen afzienbare tijd zullen wij u een aantal opties voorleggen.

Plaats zoekopdracht

Showroom

Ma t/m vr 08:30 uur tot 17:30 uur
Zaterdag  10:00 uur tot 16:00 uur

Werkplaats

Ma t/m vr 08:30 uur tot 17:15 uur
Zaterdag  10:00 uur tot 12:00 uur

Receptie

Ma t/m vr 08:00 uur tot 17:30 uur
Zaterdag  10:00 uur tot 16:00 uur

Morgen Internet - Zorgeloos website