Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Uitlijnen

Het belang van uitlijnen

Autobanden gaan langer mee als een auto nauwkeurig is uitgelijnd. Uitlijnen is niets meer of minder dan het afstellen van de wielstanden. Bij het uitlijnen worden ophangingsdelen afgesteld. Daardoor staan de wielen exact recht ten opzichte van het wegdek en evenwijdig aan elkaar. Een auto waarvan de banden zijn uitgelijnd is koersvast, heeft minder slijtage aan de banden, een lager benzineverbruik en een betere wegligging en stuurcontrole.

Content Image 2

hoe gaan wij te werk

Uitlijnen is noodzakelijk als er afwijkingen zijn ontstaan in de wielstanden. Dat kan veroorzaakt zijn door een aanrijding, (diepe) kuilen in de weg of het raken van een stoeprand. Als uw auto één kant optrekt, u steeds moet bijsturen of het stuur scheef staat als je rechtuit rijdt dan is het de hoogste tijd voor controle en aanpassen van de wielstanden ofwel uitlijnen. Een specialistisch werk dat wordt uitgevoerd met geavanceerde apparatuur.

Bij de werkplaats van Regie Auto’s kunt u er van op aan dat deze werkzaamheden door onze uitstekend opgeleide medewerkers nauwgezet en met de juiste precisie worden uitgevoerd. Als uw auto bij ons is uitgelijnd vermindert u de veiligheidsrisico’s en verhoogt u mede de verkeersveiligheid. Wilt u maximaal rijcomfort door een optimale wegligging? Bij Regie Auto’s krijgt u een goede en snelle service en een open en eerlijk advies over het uitlijnen van uw autobanden.

Werkplaatsafspraak plannen?

iFrame

Showroom

Ma t/m vr 08:30 uur tot 17:30 uur
Zaterdag  10:00 uur tot 16:00 uur

Werkplaats

Ma t/m vr 08:30 uur tot 17:15 uur
Zaterdag  10:00 uur tot 12:00 uur

Receptie

Ma t/m vr 08:00 uur tot 17:30 uur
Zaterdag  10:00 uur tot 16:00 uur

Morgen Internet - Zorgeloos website