Werkplaats van
Regie Auto’s

article_image_1554413259.jpg

Onderhoud & Reparatie

Onze werkplaats -voorzien van maar liefst negen bruggen- is uitgerust met geavanceerde apparatuur. Acht monteurs vormen de juiste schakel tussen opdracht en uitvoering, tussen probleem en oplossing. Mede dankzij voortdurende technische bijscholing staan zij garant voor gedegen vakkennis en een juiste uitvoering.

De service van Regie Auto's

Voor een onderhoudsbeurt of grote reparatie maken we uiteraard met u een afspraak. Tijdens de reparatieperiode kunt u gebruik maken van een gratis leenauto op basis van beschikbaarheid. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met behoud van fabrieksgarantie en/of BOVAG garantie. Voordat we aan de slag gaan maken we met u duidelijke afspraken. Deze open communicatie leidt tot de juiste afstemming van diensten en kosten.

menu_img_testimonial_section_left_image_1553683020.jpg

Ger

Klant vriendelijk goede service.

9/10

Heinrich

Vriendelijk en zeer correct.

7/10

Paul

Goede afspraken met verkoper die deze ook nakomt.

8/10

black_next.png
black_next.png

Welkom bij Regie Auto’s

In 1980 is door René Hecker en Guido Schiepers de basis gelegd voor het huidige Regie Auto’s. In de afgelopen 38 jaar is Regie Auto’s uitgegroeid tot een zeer gespecialiseerd autobedrijf en een begrip in de regio. Met een moderne eigen werkplaats en ruim 100 jong gebruikte occasions op voorraad heet team Regie Auto’s u van harte welkom.