Bedrijfsauto’s en ondernemen

Ondernemen is weloverwogen risico’s nemen. Daarbij hoort ook de juiste keuze maken voor een bestelauto, nodig om uw klanten te bezoeken en/of uw producten te bezorgen. Regie Auto’s is gespecialiseerd in de in- en verkoop van occasion bedrijfsauto’s. Lichte bestelwagens en bestelbussen (maximaal gewicht 3500 kg) waarmee u elke lading met gemak kunt vervoeren.

Een bedrijfswagen aanschaffen is altijd op zoek gaan naar die ene auto die precies bij u en uw bedrijf past. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Onze verkoopervaring is uw garantie dat u met een bestelauto van Regie Auto’s altijd goed op weg bent. Bij onze selectie van jonge occasions staat zorgvuldigheid voorop. Met een ruime keuze aan scherp ingekochte jonge occasion bedrijfsauto’s bieden wij u een gevarieerd aanbod in merken en prijsklassen. Daarom vindt u bij ons altijd de best passende occasion bedrijfsauto voor uw bedrijfsbehoeften.

Als u dat wilt kunt u bij de aanschaf van uw bestelauto gebruik maken van Regie occasionlease, speciaal voor ondernemers. Bij Regie occasionlease zijn er geen grote eenmalige aanschafkosten. U hoeft als ondernemer dus niet aan uw reserves (spaargeld) te komen. Bovendien regelt u de financiën rondom uw bedrijfswagen(s) eenvoudiger, sneller en directer dan bij de bank. Zeker voor startende ondernemers en zzp-ers een geruststellende gedachte.

Het spreekt vanzelf dat zorgeloos zakelijk rijden ook betekent aandacht voor service en onderhoud. Door onze ruime kennis, ervaring, gecertificeerde medewerkers en een moderne werkplaats houden wij u zorgeloos mobiel. Met onze bedrijfsauto’s is uw mobiliteit –inclusief onderhoud en herstel na eventuele schade- gegarandeerd. Wij zijn er voor u als het er écht op aankomt. U wordt snel en deskundig geholpen want u kunt uw bedrijfsauto tenslotte geen dag missen.

En terwijl uw auto bij ons in goede handen is voor service en onderhoud kunt u verder gaan met zaken doen, want u krijgt gratis passend vervangend vervoer van ons mee. Ofwel, wij houden u graag op de weg.

 

Regie Auto’s staat voor:

  • Jong gebruikte bedrijfswagens op voorraad
  • Onderhoud en reparatieservice
  • Specialistische verkoopafdeling
  • Eerlijk en open advies
  • Buitengewoon scherpe prijzen
  • Regie occasionlease
  • Altijd gratis vervangend vervoer bij onderhoud of reparatie
  • BOVAG garantie
  • Nationale Autopas
043 - 60 17 171 info@regieautos.nl
Top