Banden

Regie Autobanden

Regie levert nieuwe autobanden van alle gerenommeerde merken tegen zeer aantrekkelijke, scherpe prijzen. Als u uw auto laat voorzien van bij ons nieuw gekochte banden monteren en balanceren wij de banden voor u gratis.

Naast verkoop kunt u bij ons ook terecht voor het opslaan van uw (winter)banden in onze eigen beveiligde opslagruimte: ons bandenhotel. Waarom een bandenhotel? Zomerbanden hebben in de winter niet genoeg grip op de weg. Het rubber wordt bij lagere temperaturen harder en stugger. Bij een temperatuur lager dan 7° C geven winterbanden een betere grip op de weg.

Het is dus voor uw eigen veiligheid en die van uw medeweggebruikers beter om in de periode oktober t/m april met winterbanden te rijden. Iets dat overigens steeds meer automobilisten doen.

Bandenhotel, een veilige gedachte

Maar waar moet ik dan met die andere banden naartoe? De oplossing is eenvoudig: naar het Regie Bandenhotel. Voor slechts € 99,- per jaar slaan wij uw banden veilig en verzekerd op in ons beveiligde Bandenhotel (deze prijs geldt alleen voor banden op velgen). Inclusief tweemaal wisselen.

Dat scheelt u rompslomp, ruimte en tijd. En u bent ieder jaargetijde veilig op weg. Toch een prettige gedachte.

 

Regie autobanden en bandenhotel staat voor:

  • Nieuwe autobanden van gerenommeerde merken
  • Banden veilig verzekerd in ons bandenhotel
  • De beste band onder alle weersomstandigheden
043 - 60 17 171 info@regieautos.nl
Top