Werkplaats & Service

Regie Auto’s Werkplaats

Regie Auto’s Werkplaats heeft in de loop der jaren een meer dan uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van onderhoud en reparaties. U kunt bij ons terecht voor periodieke onderhoudsbeurten, APK keuring, alle reparaties, aircoservice en vervangen en vernieuwen van autobanden.

Een APK keuring of korte controle kunt u laten verrichten zonder vooraf een afspraak met ons te maken. U meldt zich elke werkdag om 8.30 uur of 13.00 uur bij onze receptie/servicedesk.

En terwijl u in onze koffiecorner geniet van écht verse koffie, een krantje leest of gaat internetten, is een van onze monteurs al volop met uw auto aan de slag.

Voor een onderhoudsbeurt of grote reparatie maken we uiteraard met u een afspraak.

Leenauto, garantie en vakkennis

Tijdens de reparatieperiode heeft u de beschikking over een gratis leenauto. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met behoud van fabrieksgarantie en/of BOVAG garantie. Voordat we aan de slag gaan maken we met u duidelijke afspraken. Deze open communicatie leidt tot de juiste afstemming van diensten en kosten.

Onze werkplaats -voorzien van maar liefst negen bruggen- is uitgerust met geavanceerde apparatuur. Zeven monteurs vormen de juiste schakel tussen opdracht en uitvoering, tussen probleem en oplossing. Mede dankzij voortdurende technische bijscholing staan zij garant voor gedegen vakkennis en een juiste uitvoering.

Uw auto is bij hen in deskundige handen, daar kunt u van op aan.

Maak een afspraak met onze werkplaats >>>

 

Regie Auto’s Werkplaats staat voor:

  • Alle onderhoudsbeurten
  • APK Keuring zonder afspraak
  • Uitstekend opgeleide monteurs
  • Gratis vervangend vervoer
  • Professionele, geavanceerde werkplaats
  • Behoud fabrieksgarantie / BOVAG garantie
  • Ook voor aircoservice

U kunt bij ons terecht voor

Schadeherstel
Banden
Bandenhotel
Bedrijfsautos

 

 

043 - 60 17 171 info@regieautos.nl
Top