Over Regie Auto’s Maastricht

Even terug in de tijd

Ruim dertig jaar geleden besloten twee schoolvrienden en autofanaten na hun opleiding tot automonteur de sprong in het diepe te wagen en een eigen autobedrijf te starten. In 1982 betrokken ze hun eerste bedrijfsruimte aan de Menno van Coehoornstraat in Maastricht. René Hecker en Guido Schiepers wisten van meet af aan dat hun succes zou worden bepaald door de tevredenheid van hun klanten. Hun tomeloze inzet, enthousiasme en vakmanschap legden de beide ondernemers geen windeieren.

Al gauw groeide hun eerste garagebedrijf uit zijn jasje en al in 1984 betrokken ze een ruimer, onderkomen aan de Heerderdwarsstraat in Maastricht. In 2003 vond op deze locatie een extra uitbreiding plaats en werd een nieuw pand betrokken.

Zo ontstond een grotere werkplaatscapaciteit en een modern ingerichte, overzichtelijke showroom voor de verkoop van jong gebruikte occasions.

Internet

Inmiddels zijn binnen hun onderneming zeventien fulltime medewerkers actief. René Hecker en Guido Schiepers herkenden al snel de kracht van internet voor met name de automobielbranche. Ze adverteerden al op internet toen die communicatievorm nog in de kinderschoenen stond.

Ook breidden ze hun afzetgebied met behulp van doelgericht internetgebruik gestaag uit van regionaal naar landelijk. Ook vandaag de dag zijn beide directeuren nog dagelijks betrokken bij het reilen en zeilen van hun onderneming in al zijn facetten. Korte communicatielijnen en een open houding zorgen er voor dat u altijd snel antwoord krijgt op uw vragen.

Want hart voor de zaak, dat is en blijft de sleutel van hun succes.

Regie Auto’s staat voor:

  • Dertig jaar ervaring
  • Bewezen vakmanschap
  • Een open oor en oog voor uw situatie
  • Hart voor de zaak
043 - 60 17 171 info@regieautos.nl
Top