Audi A6 Avant & van Wyck

Genieten van de herfst met de Audi A6 Avant

Welke tijd van het jaar heeft de allermooiste kleuren? Juist, de herfst! Omdat we dit niet zomaar voorbij konden laten gaan zijn we op een vrijdagmiddag, in gezelschap van een heerlijk zonnetje, gaan toeren. Speciaal voor jullie op zoek naar de mooiste herfst plekjes.

We kregen een prachtige Audi A6 Avant mee van Regie Auto’s. De naam zegt het al gelijk, een luxe auto met klasse. De auto is voorzien van allerlei luxe snufjes en vele extra’s. Ons viel de mooie verlichting op die ook in het interieur voor een gezellige sfeer zorgt. Het is een echte familiewagen, je kunt zelfs op de achterbank je eigen temperatuur regelen en alle stoelen hebben stoelverwarming! Dit hebben wij nog niet eerder gezien…

 

Leuk allemaal, maar wij hebben geen kinderen, dus wat vinden we dan belangrijk? Juist, design, geluid en gemak. Qua design is het een prachtige auto, de herkenbare lampen, schitterende velgen en een geweldig panoramadak waar iedereen jaloers op wordt. Maar het eerste dat ik uiteraard weer deed was het geluid testen. We zagen al dat de geluidsinstallatie in de auto van Bose is, dus de verwachtingen waren hoog. Iphone koppelen, lage tonen bijstellen en knallen maar. “Deze auto klinkt beter dan onze woonkamer!” schreeuw ik boven de muziek uit. Een betere geluidsinstallatie zijn we nog niet eerder tegengekomen in een auto. Dikke, dikke plus dus!

 

Na zo’n dag toeren kregen we toch wel honger, dus op de terugweg zijn we gestopt bij van Wyck. Onder het genot van een heerlijke cappuccino en flat white zaten we met smacht te wachten op onze eggs benedict en pancakes met blueberries. Wat ons betreft een zeer geslaagde dag!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Over Autosoft Support

Autosoft is sinds 1999 actief met internet diensten in de autobranche en beschikt over een zeer ruime ervaring in webdesign. Wij zijn gespecialiseerd als het gaat om presentatie van uw bedrijf en uw voertuigen op internet.
043 - 60 17 171 info@regieautos.nl
Top