Werkplaats van
Regie Auto’s

article_image_1553682975.jpg

Bandenservice

Regie levert nieuwe banden van gerenommeerde merken tegen zeer aantrekkelijke, scherpe prijzen. Als u uw auto laat voorzien van bij ons nieuw gekochte banden monteren en balanceren wij de banden voor u gratis.

Bandenopslag

Naast verkoop kunt u bij ons ook terecht voor het opslaan van uw (winter)banden in onze eigen beveiligde opslagruimte: ons bandenhotel. Voor slechts € 99,- per jaar inclusief wissel slaan wij uw banden veilig en verzekerd op in ons beveiligde Bandenhotel (deze prijs geldt alleen voor banden op velgen).

 

Waarom een bandenhotel? Zomerbanden hebben in de winter niet genoeg grip op de weg. Het rubber wordt bij lagere temperaturen harder en stugger. Bij een temperatuur lager dan 7° C geven winterbanden een betere grip op de weg.

menu_img_testimonial_section_left_image_1553683020.jpg

Ger

Klant vriendelijk goede service.

9/10

Heinrich

Vriendelijk en zeer correct.

7/10

Paul

Goede afspraken met verkoper die deze ook nakomt.

8/10

black_next.png
black_next.png

Welkom bij Regie Auto’s

In 1980 is door René Hecker en Guido Schiepers de basis gelegd voor het huidige Regie Auto’s. In de afgelopen 38 jaar is Regie Auto’s uitgegroeid tot een zeer gespecialiseerd autobedrijf en een begrip in de regio. Met een moderne eigen werkplaats en ruim 100 jong gebruikte occasions op voorraad heet team Regie Auto’s u van harte welkom.