Werkplaats van
Regie Auto’s

article_image_1554413125.jpg

Aircoservice

Een goed werkende airco is een onmisbaar onderdeel van uw auto. Voor de werking van uw airco is het van groot belang dat het systeem regelmatig wordt onderhouden.

Waarom uw airco regelmatig bij laten vullen?

Wanneer de airconditioning niet langer naar behoren functioneert, dan merkt u dit voornamelijk doordat de airco slecht koelt en doordat het brandstofverbruik van uw auto bij een ingeschakelde airco hoger is dan normaal. Raadpleeg in dergelijke gevallen onze werkplaats.

De airco van uw auto maakt bij het verlagen van de temperatuur in de auto gebruik van een koudemiddel. Wanneer er te weinig koudemiddel in de airconditioning van uw auto aanwezig is, zal de airco minder goed koelen en ontstaat zelfs de kans dat de compressor van de airco oververhit raakt.

 

Een andere reden voor uitvoeren van een airco service, is dat een slecht onderhouden airco nare luchtjes en bacteriën in de auto kan verspreiden Wij adviseren dan ook om uw airco elke 2 jaar te laten reinigen en gedurende deze reinigingsbeurt direct het interieurfilter te laten vervangen

menu_img_testimonial_section_left_image_1553683020.jpg

Ger

Klant vriendelijk goede service.

9/10

Heinrich

Vriendelijk en zeer correct.

7/10

Paul

Goede afspraken met verkoper die deze ook nakomt.

8/10

black_next.png
black_next.png

Welkom bij Regie Auto’s

In 1980 is door René Hecker en Guido Schiepers de basis gelegd voor het huidige Regie Auto’s. In de afgelopen 38 jaar is Regie Auto’s uitgegroeid tot een zeer gespecialiseerd autobedrijf en een begrip in de regio. Met een moderne eigen werkplaats en ruim 100 jong gebruikte occasions op voorraad heet team Regie Auto’s u van harte welkom.